Trädgårdsplanering i olika nivåer

Med en trädgårdsplanering får du en överblick på alla delar du vill förändra och du kan i lugn och ro ta en bit i taget. Utan en plan finns en risk att du fastnar i ogenomtänkta lösningar som kan bli dyra. Växter tar tid på sig så det är klokt att få det rätt från början.

Så här går trädgårdsplanering till

Att lägga en plan för sin trädgård kan göras på olika nivåer och vi startar med ett hembesök där vi tillsammans pratar igenom era behov. Vi kan erbjuda alltifrån en komplett trädgårdsplanering med detaljerad växtförteckning till enklare ritningar där tyngdpunkt ligger på trädgårdens övergripande design och karaktärsdrag.  Vi på Trädgårdsform erbjuder därför olika paketlösningar där du enkelt kan bestämma din nivå.  För fullständig prisinformation kring våra olika paket, se våra paketlösningar.

Hembesök

Hembesöken i Stockholm är kostnadsfria. Mötet tar ca 1,5 timme, först därefter tar ni beslut om hur ni vill gå vidare. Vi använder Trädgårdsforms utförliga Checklista som underlag för att klargöra behov och önskemål.  Vi tittar även på Trädgårdsforms Stilguide som visar olika trädgårdsstilar samt växter och belysning. Till hembesöket behövs en aktuell tomtkarta. Jag har kontakt med markanläggare som sedan kan ta planerna vidare till färdig trädgård.