Tidigare uppdrag

Läs gärna vad andra kunder tycker nedan

Här nedan kan du läsa vad andra kunder tycker samt lite för och efterbilder

Skälby

”Ni har en väldigt positiv inställning, visat stor lyhördhet för våra behov och önskemål i kombination med en stor portion kreativitet. Detta skapade ett trädgårdsförslag som vi själva aldrig skulle ha kommit på. Samtidigt som det var precis det vi ville ha”

/Niclas och Jessica

Efter
Skälby efter
Efter
Före

Händelserik trädgård i skärgårdsstad

” Vilket lyft det blev för vår tomt, från mitten av 1970-talet, med de nya murarna, välplanerade stenpartierna och gångstigarna samt alla de nya växterna som tillsammans med några bevarade gamla och kära buskar och träd bildar en harmonisk enhet och inramning av villan! Nu väntar vi på våren och sommaren för att kunna njuta av blomsterprakten och allt det nya” 

-Tack Susanne.

Hälsningar Sirkka och Pentti.

Efter
Efter
Före

Japan möter skärgården

”Japan möter skärgården som du löste på ett strålande sätt.

När vi flyttade dit så använde vi inte trädgården alls då det bara var en igenväxt yta som slutade. Ett eldorado för alla maskrosor. Då var det terrassen en trappa upp som var den plats som gällde.

På en liten yta fick vi nu många rum. Det stora däcket med morgonsoffan i solen och sittgrupp för att umgås med familj och vänner. Allt väldigt privat fast vi hade grannar vägg i vägg.

Vi trodde innan att vi inte skulle gå ner en trappa för att sitta där och äta när vi hade terrassen där uppe, men det blev verkligen helt tvärtom. Vi satt nästan aldrig där uppe längre.

Pergolan blev ett annat rum med odlingsbäddar och även en sittplats för kvällssolen. ”Bryggan” tycker jag gav riktig skärgårdskänsla som blev som en gång ner till sjön för oss.

Vi hade många tankar och idéer innan men vi hade aldrig fått ihop det själva med det resultat som nu blev. Vi var supernöjda.”

//Ulrika

Efter
Efter
Före

Klicka gärna igenom bildspelet för att se andra uppdrag

Vill du se fler uppdrag och inspirationsbilder? Besök galleriet nedan

Bor ni långt bort kan ni få hjälp med er trädgård på distans. Läs mer om trädgårdsplanering på distans eller hör av er så får ni mer information.